Contact Videochat Iasi


Daca esti in cautarea unui job in Iasi in care sa te simti apreciata si sa fii intre prieteni atunci Bilionera este pentru tine!

 

Contact Videochat Iasi


Daca esti in cautarea unui job in Iasi in care sa te simti apreciata si sa fii intre prieteni atunci Bilionera este pentru tine!

BILIONERA


Join our team

adresa Adresa: Strada Rojnita nr.10, Iasi (zona Tatarasi)
telefon Telefon: 0775 27 86 38
whatsapp WhatsApp: 0775 27 86 38
instagram Instagram: BilioneraStudio

In curtea am amenajat un adevarat loc de relaxare. Asa ca poti sa bei o cafea sau sa stai la o tigara cu fetele in pauza de la program pe un sezlong linistita.

In plus, pentru faptul ca BILIONERA este in zona Tatarasi, poti foarte simplu sa mergi dupa program la shopping, deci e o zona sigura, cu lume foarte ok.

Asadar, ajungi in siguranta la studio. Pentru ca iti respectam confidentialitatea si siguranta, in studio nu lasam pe nimeni strain sa intre. Aici au acces doar modelele si colegii nostri din departamentele administrative. Asa ca, noi te primim cu mare drag si abia asteptam sa-ti aratam cat de bine este la BILIONERA!

Formular de contact

  Sunt de acord si imi exprim in mod expres, neechivoc, liber si informat consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal mentionat mai jos dupa cum urmeaza:
  - Comunicarii in cadrul procesului de recrutare.
  - Datele personale oferite vor fi prelucrate pe o perioada de 12 luni si numai in vederea procesului de recrutare.
  DA, sunt de acordNU, nu sunt de acord

  Succesul tau este si succesul nostru!

  Alege un studio de top care iti poate garanta castiguri mari inca din prima luna alaturi de noi!