Testimoniale Videochat Iasi


La BILIONERA, fiecare model inseamna o poveste de viata.

 

Testimoniale Videochat Iasi


La BILIONERA, fiecare model inseamna o poveste de viata.

Testimoniale Bilionera


Angajari Videochat Iasi

Irina


Eu nu sunt chiar super frumoasa, asa ca nu credeam ca as putea vreodata sa intru in domeniul asta. Aveam impresia ca in videochat se cere sa fii inalta, peste 1,70, slaba ca un bat si tot restul. Dar nu a fost deloc asa. Pana sa colaborez cu Bilionera mai lucrasem la un call-center, dar salariul nu era suficient iar munca era obositoare si veneam nervoasa mai tot timpul acasa. De aceea, cand mi-a zis o prietena ca pot sa fac mult mai multi bani din videochat, am cunoscut echipa BILIONERA si m-am indragostit pe loc de studioul acesta.

Maria


Am venit din prima aici pentru că mi-a plăcut cum arată din poze. La interviu m-a primit Karina si s-a purtat super. Norocul meu e ca am invatat engleza in liceu si stiu macar la un nivel ok sa vorbesc. Asta m-a ajutat din prima ca sa am sanse bune in videochat si cam asta e. M-am angajat aici si fac progrese de la saptamana la saptamana. La inceput mi-a fost teama ca n-o sa stiu ce sa fac sau sa spun in fata camerei, dar m-am obisnuit repede. Karina imi spune tot timpul ce sa fac mai bine sau unde gresesc.


Laura


Sunt Laura, am 19 ani si fac videochat de 2 luni, deci sunt fresh in domeniu :)). Am venit la BILIONERA pentru ca am intrebat doua prietene care lucreaza si ele in videochat unde ar fi mai bine pentru mine si mi-au zis ca aici e super ok. Mi-au zis ca studioul e nou-nout si ca Karina, de la training, e foarte buna profesionista. Asta inseamna ca are cine sa ma invete ca lumea care e treaba cu videochatul. Asa ca, pentru mine e super ok la Bilionera.

Oana


Probabil ca multe alte fete fac videochat pentru ca au nevoie de bani ca sa plateasca niste rate sau sa-si rezolve niste probleme. Eu am deja 28 de ani si, cu toate ca nu aveam rate, castigam cat sa ma intretin, sa traiesc de la luna la luna. De asta m-am hotarat ca acum, cat mai sunt tanara, sa schimb complet domeniul, ca sa traiesc si eu ceva mai bine si sa pot sa strang niste bani.


Alexandra


Initial eram reticenta. Plus ca nu stiam daca pot face aceastra activitate fiind usor pudica. Pana intr-o zi, cand am ajuns la BILIONERA, iar Karina m-a intampinat si am avut o discutie amiabila, foarte productiva. M-am lasat convinsa sa incep aceasta activitate, de proba si apoi sa hotaresc daca voi ramane, daca voi lucra ocazional, part-time sau full-time. Ei bine, au trecut 5 luni de atunci si eu fac parte din echipa Bilionera. Am facut cea mai buna alegere si in momentul de fata am o viata minunata, mi-am depasit temerile, iar castigurile mele sunt de ordinul zecilor de mii de dolari!

Studio Videochat Iasi


0775 27 86 38 - BILIONERA


Una dintre cele mai importante calitati ale noastre este ca suntem foarte bune la training. Colega noastra Karina are o experienta imensa in videochat, iar misiunea ei este sa te invete tot ce stie despre job, astfel incat sa castigi repede cat mai multi bani. Asadar, chiar daca nu ai mai lucrat niciodata in videochat, la BILIONERA esti ajutata de cel mai bun trainer din domeniu.

Totul incepe la BILIONERA cu tura de formare, adica prima zi in care vii la programul de instruire in videochat. La inceput, primesti un ghid cu informatii, astfel incat tu sa intelegi cat mai bine ce presupune activitatea de model de videochat. Asta inseamna ca vei intelege cum au loc conversatiile si interactiunile online cu membrii. Apoi, iti vom prezenta softurile, regulamentul site-urilor si aparatura tehnica din camerele de lucru.

Succesul tau este si succesul nostru!

Alege un studio de top care iti poate garanta castiguri mari inca din prima luna alaturi de noi!