Studio Videochat Iasi


Bilionera este un studio de videochat care investeste in modele.
Alaturi de noi vei straluci in fiecare zi!

 

Studio Videochat Iasi


Bilionera este un studio de videochat care investeste in modele.
Alaturi de noi vei straluci in fiecare zi!

Bilionera Studio


Studio Videochat Iasi

Noi suntem BILIONERA este un studio de videochat profesionist din Iasi unde incercam sa construim un mediu unde frumusetea si videochatul se intalnesc si schimba veniturile modelelor de videochat aspirante. Bilionera nu este doar un loc special in care sa lucrezi, este si o oportunitate in care poti creste pentru ca fiecare zi e diferita de cealalta.

La BILIONERA timpul inseamna bani si cu cat implicarea este mai intensa, cu atat rezultatele, mai precis, cifrele sunt mai mari. Noi recompensam fiecare model de videochat pe masura muncii investite, avem niste indicatori foarte precisi si platim individual fiecare minut, ora lucrate suplimentar sau in zilele de weekend.

Fie ca ai sau nu experienta in videochat, BILIONERA este locul ideal unde trebuie sa vii!

Angajari Videochat Iasi


0775 27 86 38 - BILIONERA

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care ti-l oferim la BILIONERA este organizarea noastră. E foarte important ca un studio de videochat sa functioneze foarte bine, astfel incat tu sa te poti concentra doar asupra jobului.

Imagineaza-ti un viitor in care tu detii controlul. Imagineaza-ti ca iti poti indeplini visurile, mici sau mari, cu ajutorul castigurilor fabuloase din videochat. Simplu: stabileste-ti telul si apoi realizeaza-l. Orice este posibil. Imagineaza-ti ca jobul de model videochat este simplu si direct, cu risc redus, care te poate duce oricat de departe vei dori tu sa mergi.


Suna Acum

Bilionera


Join our team

Succesul tau este si succesul nostru!

Alege un studio de top care iti poate garanta castiguri mari inca din prima luna alaturi de noi!