Videochat Iasi


La BILIONERA videochatul inseamna sa faci parte dintr-o echipa puternica si cu experienta in domeniu!

 

Videochat Iasi


La BILIONERA videochatul inseamna sa faci parte dintr-o echipa puternica si cu experienta in domeniu!

Videochat


0775 27 86 38 - BILIONERA

Daca esti la inceput in acest domeniu, suntem bucurosi sa-ti explicam cat mai simplu ce este si cum functionează videochatul. In primul rand, totul se petrece online, prin intermediul unui calculator si al unei camere web. Poti sa stai linistita: nu te vei intalni niciodata in viata reala cu admiratorii tai.

Discutiile tale cu membrii site-urilor pot fi de mai multe feluri: videochat non-adult si videochat adult. Explicat cat mai simplu, videochatul non-adult este atunci cand poti interactiona cu toti membrii care iti urmaresc profilul. La acest tip de chat nuditatea e interzisa.

Categoria non-adult este destinata persoanelor care stiu foarte bine limba engleza, care au o cultura generala vasta, care se bazeaza pe un limbaj elevat avand abilitati deosebite de comunicare. Toate acestea trebuie sa fie insotite de o atitudine joviala, relaxata dar si de un aspect impecabil. Aspectul fizic frumos iti creaza un alt mare avantaj la aceasta categorie (si nu numai la aceasta ).

Videochatul este o forma de comunicare, platita sau gratuita, intre doua persoane prin intermediul unei camere web conectata la un calculator.

De ce un job in videochat?


Angajari Videochat Iasi

Pentru ca este unul dintre putinele locuri de munca in care puteti castiga un venit mediu de 3.000 $/luna beneficiind si de un program flexibil. E un loc de munca in care faci bani relaxata, te distrezi si faci parte dintr-o echipa profesionista - alaturi de studioul tau de videochat BILIONERA.

Suntem un studio de videochat modern, luxos si profesionist, cu o suprafata generoasa.

Conditii de maxima securitate si confidentialitatea datelor garantata prin contract

Colaborarea cu studioul de videochat BILIONERA se face numai legal, acest lucru iti asigura tot confortul si siguranta unui loc de munca sigur si stabil

Platile din videochat se stabilesc de comun acord cu studioul, platile facandu-se odata la 2 saptamani si exista posibilitatea de a-ti alege o grila de venit fix si garantat, sau procentual (posibilitatea de a atinge un procent de 70%)

Un studio de videochat elegant cu o echipa prietenoasa, localizat in Tatarasi, de aceea suntem o alegere inspirata pentru cariera ta de model de videochat

BILIONERA are un sistem de bonusuri care sa te motiveze la maxim si care te vor ajuta sa-ti dublezi incasarile de la luna la luna.

Beneficiezi de suport non-stop, nu va trebui sa-ti bati capul cu detalii tehnice si training-ul oferit de echipa noastra este menit sa iti maximizeze efortul personal si venitul lunar

Tehnica de lucru si camerele web sunt profesionale si de ultima generatie, lumini profesionale, stilist personal, outfit-uri de calitate sunt doar o parte din beneficiile materiale ale studioului nostru.

BILIONERA


Studio Videochat Iasi

Localizat in IASI, studioul de videochat BILIONERA este un loc ce ofera siguranta si incredere. Se afla in zona Tatarasi, dar nu direct pe artera principala. Pentru ca am vrut inca de la inceput sa oferim modelelor noastre conditii discrete de lucru, am ales ca studioul sa fie intr-o vila, departe de zgomotul strazilor intens circulate, chiar daca este foarte aproape de mijloacele de transport.

Echipa BILIONERA este formata din profesionisti, fiecare in domeniul lui, dar impreuna stiu ce trebuie facut pentru bunul mers al studioului. Corectitudinea si seriozitatea noastra sunt dovedite de modelele care lucreaza deja in studioul nostru de videochat.

Bilionera


Join our team


adresa Adresa: Strada Rojnita nr.10, Iasi (zona Tatarasi)
telefon Telefon: 0775 27 86 38
whatsapp WhatsApp: 0775 27 86 38
instagram Instagram: BilioneraStudio

Succesul tau este si succesul nostru!

Alege un studio de top care iti poate garanta castiguri mari inca din prima luna alaturi de noi!